Kovapalkki

01.06.2022

Kovablogi - Elämäsi alusta

Seuraa myyntipuhe ja häpeilemätön mainos. Eikä häpeälle sijaa tässä olisikaan, on nimittäin aivan lyömätön tuote. Nimittäin Kovalattia. Ei mikä vaan lattia, vaan Kovalattia.

Rakentaminenhan voi olla yksi hemmetin raatteentie. Ainakin, jos siitä itselleen sellaisen tekee. Kohtuu helpollahan pääsee, jos on halukas ostamaan valmiin talopaketin. Moni rakentaja kuitenkin haluaa pitää narut omissa käsissään, vaikka vasara ei niissä oikein meinaa pysyä. Tällöin rakentajan huoleksi jää muutaman sadan urakkatarjouspyynnön ja urakoitsijan läpikäyminen.

Myös lattiaurakan kilpailuttaminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Tässä pitää huomioida, että jonkun pitäisi tasata pohjat ja varmistaa, että korko on oikein. Sitten pitäisi läpsiä sorapedille eristeet, mittailla laatanvahvennukset ja asentaa rautaverkot. Sen jälkeen päästäänkin jo valuhommiin. Eikä tässä vielä kaikki, pitäisi se lattia vielä hioa, ennen kuin timpuri pääsee tekemään väliseiniä. Kauhea härdelli ja kaaos, eikä mikään osa oikein kuulu kenenkään urakkaan. Sitten pitäisi vielä aikatauluttaa oikein sähkäri, sekä putkari paikalle ja tilata se valu. Hiukset tippuu ja paino nousee, ei hyvä! Onneksi on kuitenkin myös vaihtoehtoinen tapa rakentaa. Miksi stressata itse, kun sen voi tehdä joku muu puolestasi?

Kovalattia on mielettömän helppo ja hyvä tapa varmistaa, että sokkelin lisäksi myös lattia on viimeisen päälle just eikä melkein saakelin hyvä! Kovalattian tarjoama lattiapaketti sisältää lattiaeristeet ja verkot asennettuna millilleen paikoilleen sekä itse lattiavalun. Helppoa ja mukavaa. Kovalattian asentaja hoitaa aikataulutuksen itse asiakkaan urakoitsijoiden kanssa niin, ettei asiakkaan tehtäväksi jää kuin ihmetellä, miten vaivattomasti asiat voikaan sujua. Kovalattian asentajat ovat paitsi harvinaisen ammattitaitoisia, myös äärimmäisen mukavia. Kovalattia -tukipuhelin palvelee asiakasta myös urakan ulkopuolisissa asioissa, jos alkaa tuntua siltä, että jollekin olisi kiva jutella. Tai et vaikka keksi, mitä sitä illalla söisi. Täyden palvelun paketti.

Tee siis sinäkin Kovapäätös, ja valitse elämäsi alustaksi Kovalattia.

Jonas