Kovapalkki

28.10.2022

Kovablogi - Harjoittelijan silmin

Kovaharjoittelu

Morjesta! Olen Eetu ja aloitin lokakuussa merkonomiopiskelijana Kovapalkin toimistolla, paremmin sanottuna Kovapalkin loungessa.

Kerrotaan hieman työtiloista alkuun. Tilat ovat tyylikkäät ja viihtyisät, eivät ollenkaan sellaiset kuin kuvittelin alustavasti. Jokaiselle on oma työtila sermeillä eroteltuna, myös jokaisella on vastamelukuulokkeet varustuksena työrauhan takaamiseksi. Tilaa on siis jokaiselle tarpeeksi ja työvälineet kunnossa.

20221028_120026
Lounge

Sisään astuttuaan itse lounge-tila näyttäytyy ulko-ovelta komeana kokonaisuutena välittömästi. Tiloista löytyy biljardipöytä, baaritiski, kylmäkaappi virvoitusjuomilla varustettuna, sekä pieni keittiö kahvikoneen kera. Kannattaa tulla poikkeen paikan päällä!

Toimistolla on positiivinen ja ahkera tunnelma. Töitä paiskitaan yhteisen hyvän eteen toisia auttaen. Huumori kukoistaa ja yhteishenki on käsinkosketeltavissa. Viikon puujalkavitsikilpailua unohtamatta. Tiukat tilanteet pohditaan yhdessä läpi ja pyritään parantamaan kaikkien työolosuhteita ja työskentelytapoja. Pelisäännöt tuntuvat olevan kaikille selvät.

Omat tehtäväni ovat olleet mielekkäitä. On muutamia päivittäisiä tarkastustöitä päivän alkuun, tuntikirjausten tarkistus ja dokumenttien/kuittien lajittelua yms. Olen tässä muutaman viikon aikana saanut myös erinäisiä projekteja hoidettavaksi. Olen työstänyt asiakastyytyväisyyskyselyä, jota tulen suorittamaan jatkossa soittamalla asiakkaille kohteiden valmistuttua. Istutapuita.fi -yrityksen kanssa tulemme toivottavasti istuttamaan jatkossa yhden taimen Tuulisuon vanhalle turvealueelle aina asiakkaan kohteen valmistuttua. Näin Kovapalkki laittaisi kortensa kekoon ilmastonmuutosasioissa. Yksi vireillä olevista projekteista on myös somenäkyvyyden parantaminen pienin askelin.
Tästä on hyvä jatkaa.

-Kovaharjoittelija Eetu

valokirjainmainos
Ulko-oven päälle asennettiin tällä viikolla upea Kovapalkin valotaulu, joka varmasti pistää ohiajajien silmään.