Aika on rahaa

Toteutamme kohteemme ennalta sovitussa aikataulussa. Rakennushankkeen viivästyessä myös kustannukset nousevat, joten ennalta sovittu aikataulu on molempien osapuolien etu. Kohteen aikatauluttaminen oikeaoppisesti ja järkevästi, tuo rahallista säästöä sekä antaa mahdollisuuden onnistuneelle lopputulokselle.


Lupaus on lupaus

Ennalta sovituista yksityiskohdista pidetään kiinni ja toimituksemme sisältö vastaa aina sovittua kokonaisuutta. Etukäteen sopimalla ja sopimusta noudattamalla takaamme huolettoman yhteistyön kohteissamme.


Laadusta tinkimättä

Rakennushankkeissa on todella yleistä tiukat ja tarkkaan aikataulutetut aikamääreet. Tiukoista aikatauluista huolimatta, pääpainomme on laadukkaassa lopputuloksessa. Takaamme kestävän pohjan tulevalle rakennukselle oikeaoppisilla toimintatavoilla, tarkkaan valikoiduilla materiaaleilla ja suunnitelmien mukaan toteuttamisella.


Paikallisesti lähellä

Paikallisuus on tärkeä osa toimintaamme, siksi haluammekin palvella alueemme rakentajia ja rakennuttajia paikallisella osaamisella. Yhteistyöverkostomme on myös rakennettu pitkälti noudattaen yrityksemme arvoja.

 
 

Onko teillä alkamassa rakennusprojekti? Meiltä saat tarvitsemaanne apua hankkeeseenne jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Ota yhteyttä, niin autamme rakentamaan kustannustehokkaan ratkaisun kohteeseenne. Aloitetaan yhteistyö tarvekartoituksella.

Yhteystietomme löydät Ota yhteyttä -sivun kautta.