Palvelumme

Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin palveluihimme. 

Kaikki palvelumme

Maaperätutkimus

Maaperätutkimuksen perusteella saadaan perustamistapalausunto, josta selviää maaperän geotekniset ominaisuudet, perustustapa, kantavuus sekä saadaan muut tarvittavat lähtötiedot perustusten rakennesuunnittelua varten.

Suunnittelu

Perustusten rakennesuunnittelu on ensinmäinen askel, kun perustuksia lähdetään toteuttamaan. Suunnittelussa tarvittavien lähtötietojen avulla, suunnitelmat pystytään toteuttamaan yksilöllisesti kohteelle. Yksilöllisesti ja oikein tehdyt suunnitelmat, voivat saada aikaan merkittäviä kustannussäästöjä. Perustussuunnitelmat tulee olla hiottu juuri oikeanlaisiksi, koska lopulta perustukset toteutetaan suunnitelmien mukaisesti.

Paalutus

Teräspaalutus toteutetaan mikäli maaperän kantavuus sitä vaatii. Paalutuksen tarve ilmenee maaperätutkimuksessa ja tulee huomioida suunnitteluvaiheessa sekä perustusurakoinnissa.

Perustukset

Perustukset toteutetaan aina perustussuunnitelmien mukaisesti. Paikallavalu perustukset ovat suosituin perustustapa nopeutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta. Paikallavalettavissa perustuksissa muunneltavuus ja yksilöllisyys pääsevät elementtiinsä.

Autotallit ja -katokset
Omakotitalot ja paritalot
Rivitalot
Kerrostalot
Teollisuuskiinteistöt
Koulut ja hyvinvointitilat
Väestönsuojat, kellariperustukset ja tukimuurit
Betonirakenteet järjestelmämuoteilla

Ontelolaatat ja ontelolaattojen asennus

Ontelolaatat asennetaa valmiin ja hyvin viimeistellyn perustuksen päälle. Tarve ja tyyppi valikoituvat perustussuunnitelmien mukaisesti. Ontelolaattoja käytetään kun tehdään tuulettuva alapohja eli jätetään ns. tuulettuva tila. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu ontelolaattojen tilaamisen lisäksi, asennus, valuvalmistelut, valu ja viimeistelytyöt.

Lattiavalut ja esivalmistelut

Lattiavalun vahvuus ja rakennetyyppi selviää perustussuunnitelmista.Täyttöjen päältä viimeisen hiertoon. Lattiavalu ja esivalmistelut kokonaisuus sisältää aina tarvittavat eristeet, raudoitukset ja irrotuskaistan toimitettuna sekä asennettuna. Lisäksi toimitukseen sisältyy lattiavalu, huomioiden tarvittavat kaadot ja betoni toimitettuna. Näin vältyt yllätyskuluilta. Lattiavalu kokonaisuus toteutetaan yhdessä Kovalattia Oy:n kanssa.

Tutustu lisää osoitteessa www.kovalattia.fi

Työnjohto

Jokaisessa urakoimassamme kohteessa on nimetty työnjohtaja! Työnjohtajan avulla yhteydenpito, laadunvalvonta ja suunnitelmallisuus ovat ensiluokkaista.

Tarkastusasiakirjat

Urakan viimeistelyvaiheessa tehdyt tarvittavat mittaukset ja laaduvarmennukset kirjataan sekä dokumentoidaan. Mittauspöytäkirjan avulla varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Tarjouspyyntö

  Liitteeksi voit ladata perustuksen mittapiirroksen ja leikkauskuvat, tai esimerkiksi lupakuvat.

  Antamanne tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

  Toimimme yhteistyössä Perustuskaupan kanssa

  Perustuskauppa tarjoaa ammattirakentajille helpon tavan hankkia perustuksiin tarvittavat anturamuotit, raudoitteet ja perustustarvikkeet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

  Teemme vain sen,
  minkä parhaiten osaamme

  Aika on rahaa

  Toteutamme kohteemme ennalta sovitussa aikataulussa. Rakennushankkeen viivästyessä myös kustannukset nousevat, joten ennalta sovittu aikataulu on molempien osapuolien etu. Kohteen aikatauluttaminen oikeaoppisesti ja järkevästi, tuo rahallista säästöä sekä antaa mahdollisuuden onnistuneelle lopputulokselle.

  Lupaus on lupaus

  Ennalta sovituista yksityiskohdista pidetään kiinni ja toimituksemme sisältö vastaa aina sovittua kokonaisuutta. Etukäteen sopimalla ja sopimusta noudattamalla takaamme huolettoman yhteistyön kohteissamme.

  Laadusta tinkimättä

  Rakennushankkeissa on todella yleistä tiukat ja tarkkaan aikataulutetut aikamääreet. Tiukoista aikatauluista huolimatta, pääpainomme on laadukkaassa lopputuloksessa. Takaamme kestävän pohjan tulevalle rakennukselle oikeaoppisilla toimintatavoilla, tarkkaan valikoiduilla materiaaleilla ja suunnitelmien mukaan toteuttamisella.

  Paikallisesti lähellä

  Paikallisuus on tärkeä osa toimintaamme, siksi haluammekin palvella alueemme rakentajia ja rakennuttajia paikallisella osaamisella. Yhteistyöverkostomme on myös rakennettu pitkälti noudattaen yrityksemme arvoja.

  Yhteystiedot

  Kovapalkki Oy on pääsääntöisesti Pirkanmaalla toimiva yritys, joka on erikoistunut betoniperustuksiin.